Activiteiten


Activiteiten & Agenda


Vanuit het fietsatelier organiseren we enkele keren per jaar een leuke activiteit. Meestal is dit iets met off-road of all-road fietsen. Soms met een broodje of een biertje. En in de winter kan het ook een ouderwetse dia-avond zijn. Stuur een mailtje voor meer info en je aan te melden.

3 juli 2020 - 50 Hollandse mijl tocht -NIEUW-


Dit jaar wordt voor het eerst (en misschien het laatst) de '50 Hollandse mijl tocht' verreden. De ultieme uitdaging voor 50-plussers en minners. Het wordt een tocht over de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe en door de Gelderse Vallei terug naar Maarn.


Globaal programma:

  • Donderdagavond 2 juli : briefing op de camping
  • Vertrek met zonsopkomst uit Maarn
  • Rondje fietsen
  • Aankomst voor zonsondergang in Maarn
  • Biertje op de camping

Individueel 8je van 88


Zoals het er naar uit ziet mogen we de komende periode niet meer dan 3 bezoekers ontvangen. Daarom wordt de track aangeboden zodat je het 8je van 88 individueel kunt rijden. Het is een gravelride van 88 km door de omgeving van Maarn.


Stuur een berichtje naar ons en je ontvangt de track. Voor de bikkels die de 50 Hollandse mijl tocht gaan rijden is dit een mooi trainingsrondje want 2 x 88 = 176 km en als je er dan nog een half 8je aan vastplakt ben je er bijna. 

1e week september - Dutch Divide (extended version)


Na het succes van de ééndaagse Dutch Divide van Groesbeek naar Bloemendaal aan Zee wordt de Dutch Divide verlengd en gekanteld.


Onder voorbehoud: een self-supporting bikepacking ride van meer dan 600 kilometer door Nederland. Vertrek vanaf de meest noordelijke grens met Duitsland en aankomst aan de meest westelijke grens met Beldie.


Programma

- Zaterdag 29 augustus verzamelen + briefing

- Zondag 30 augustus 12:00 start

Ergens in de Herfst - Herfsttocht & Herfstvocht


Een klein najaarstochtje over boerenpaden en een herfstbiertje bij het knetterend haardvuur na afloop.