Anders nog?

Prutsen met spullen


Soms heb je iets in je hand en denk je: "hé hier kan ik iets leuks van maken". En als je dan niet zo heel goed bent in het weggooien van oude spullen en versleten onderdelen dan komt er regelmatig iets nieuws voorbij. Hopelijk kunnen onze creaties jullie inspireren tot iets leuks, iets nuttigs of iets totaal onzinnigs. 

tegel-sieraden
filmstrip-armband2
filmstrip-lamp1
filmstrip-riem1
filmstrip-lamp2
filmstrip-kleine-zadeltas
filmstrip-lamp3
filmstrip-armband1
filmstrip-riem2
filmstrip-spullenzak1

Is het nog fietsweer komende week?


Dit heb je je vast en zeker wel eens afgevraagd. En misschien heb je toen ook het weerbericht uit zo'n dikke zaterdagkrant erbij genomen. Laat je niet misleiden! Tijdens de corona periode hebben we 100 dagen lang de verwachting vergeleken met het feitelijke weer. En wat blijkt?

  • Als er zware buien worden verwacht, dan is de kans dat het droog blijft 25 procent.
  • Als er lichte buien worden verwacht, dan is de kans zelfs 40% dat het gewoon droog blijft.


Kortom: laat je niet teveel afleiden door die verwachtingen: ga lekker fietsen! Voor de liefhebbers komt binnenkort een uitgebreid verslag van dit onderzoek beschikbaar. 


Hoe zwaar is die heuvel nou?


We weten allemaal dat de ene heuvel of berg de andere niet is. Maar hoe vergelijk je dat? In het bijgevoegd artikel (volgt later) wordt de Dirkx'index uitgelegd: een maat waarmee je voor eens en altijd de zwaarte van een heuvel of berg kan meten en vergelijken. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeelde 13 zwaartste colletjes van zuid Limburg te rangschikken: de verschrikkelijke 13! 

Wie of wat is Fietsatelier27


Fietsatelier27 is een kleinschaling fietsatelier waar het draait om fietsen als werkwoord en als zelfstandig naamwoord. We organiseren activiteiten waarbij de fiets het onderwerp is, maken fietsen waar wij blij van worden, geven lezingen, maken tassen en sieraden, knappen je vader's ouwe fiets op en maken ook tijd om te fietsen.


Suzanne en Marc zijn de CEO's van Fietsatelier27 en we zijn al levenslang geboeid door de magie van het rijwiel.


Suzanne ging al vroeg op de fiets naar school en later ging ze zelfs op de fiets op vakantie. Haar passie ligt bij de MTB, maar van een blauwe meisjefiets met een mandje kan ze ook helemaal enthousiast worden.


Marc was begin jaren 80 een begenadigd BMX-er en heeft het tot de AVRO's fietscrosswedstrijden geschopt. Hij loopt warm voor alle fietsen en hij komt in zijn element daar waar het asfalt ophoudt.


Tot ziens in Maarn


Contact


Fietsatelier27


Gebruik onderstaand contactformulier a.u.b.


PS: we hebben geen openingstijden: we zijn namelijk geen winkel

Contactformulier

Stuur een berichtje met een vraag of opmerking of gewoon zo maar omdat het kan.