Atelier

Fietsatelier


In het fietsatelier knappen we het oude ros van je vader of je moeder weer op. Een oud barrel transformeren we in een mooie zgan-fiets. En van een nieuwe fiets die toch net niet is wat je ervan had verwacht, maken we er eentje die wel fijn en leuk is.


Papa's ouwe fiets rijdt weer


Onder deze noemer knappen we de oude fietsjes met liefde op.

tegel-ouwefiets
filmstrip-batavus
filmstrip-empella
filmstrip-gazelle
filmstrip-beachracer
filmstrip-roos
filmstrip-flandria
filmstrip-brg
filmstrip-polobike
filmstrip-specialized
filmstrip-suvelo
filmstrip-tern

Doe-het-Zelf werkplaats


Is je fiets stuk of heeft ie onderhoud nodig en wil je dat graag zelf doen? Je bent welkom in onze doe-het-zelf werkplaats. Onderhoudsmiddelen en oude poetslappen zijn aanwezig. We hebben een beperkt aantal (gebruikte) reserve onderdelen. Kosten: geen, maar een donatie wordt gewaardeerd.

Prutsen met spullen


Soms heb je iets in je hand en denk je: "hé hier kan ik iets leuks van maken". En als je dan niet zo heel goed bent in het weggooien van oude spullen en versleten onderdelen dan komt er regelmatig iets nieuws voorbij. Hopelijk kunnen onze creaties jullie inspireren tot iets leuks, iets nuttigs of iets totaal onzinnigs. 

tegel-sieraden
filmstrip-armband2
filmstrip-lamp1
filmstrip-lamp2
filmstrip-lamp3
filmstrip-armband1

Naaiatelier


Naast een fietsatelier beschikken we ook over een naaiatelier. Een heuse schoenmakersnaaimachine is onlangs aan het machinepark toegevoegd.

Wil je zelfgemaakte bikepackingtasjes of een riem van je oude binnenband? Kom gerust langs dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

tegel-naaiatelier
filmstrip-spullenzak1
filmstrip-riem1
filmstrip-kleine-zadeltas
filmstrip-riem2
filmstrip-adler